Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013


Αγαπητοί γονείς

Από αυτή την εβδομάδα ξεκινά στο Νηπιαγωγείο μας η λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης. Σκοπός μας είναι να έρθει το παιδί μέσα από μια οργανωμένη προσπάθεια, πιο κοντά στο βιβλίο. Να μάθει να το αγαπά και να το σέβεται, αλλά και να το επιστρέφει σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Έτσι κάθε Παρασκευή το νήπιο θα δανείζεται ένα παραμύθι από τη βιβλιοθήκη της τάξης του , το οποίο θα συνοδεύεται από ένα φύλλο – εργασία. Στην αρχή το παιδί με τη βοήθειά σας και μετά μόνο του, θα γράφει το όνομά του και τον τίτλο του βιβλίου (όπως αυτό μπορεί). Στη συνέχεια θα διαλέγει και θα ζωγραφίζει κάτι από το παραμύθι ή την ιστορία που του διαβάσατε. Να σημειωθεί ότι αυτή η εργασία θα γίνεται μόνο αν το θέλει το ίδιο και χωρίς να πιεστεί.

Τη Δευτέρα το παραμύθι θα επιστρέφεται μαζί με την εργασία του παιδιού σας.

Βοηθείστε τα παιδιά σας σ’ αυτή την πολύτιμη προσπάθεια επαφής με το βιβλίο και απολαύστε μαζί του αυτή τη δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο!!

                                                        

                                                                   Ευχαριστούμε

                                                                   Οι Νηπιαγωγοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

  Η εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό Καράσσου, με την συνδιοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Τ...